19 Şubat 2011

az kaldı - countdown










Resimleri arşivlerken ülkemi, İstanbulu, yazı, güneşi yaz yağmurunu vs özlediğimi fark ettim; trafiğini bile özledim ki .. İçimden, "keşke zaman çabuk geçsede İstanbul'da ki hiç içmememe rağmen, çay içsem" diye geçirdim .. özlem çok büyük.. o kadar yani !

5 yorum:

  1. birşeyi özleyebilmek güzel, hayat hep böyle geçiyor zaten, kavuşmak mı ? bilmiyorum, eşkiya filminin son sahnesini hatırladım..

    YanıtlaSil
  2. Memleket özlemi zordur zor. Benim çocukluğum Almanya'da geçti. Babam Türk annem başka bir ülkenin vatandaşı Almanya'nın değil ondan bir orda bir burda geçti gitti zaman hayatımın yarısı Türkiye'de geçti ama buna rağmen diğer yerleri bazen o kadar çok özlüyorum ki bir rüzgar esiyor diyorum ki orda olmak vardı bir koku geliyor diyorum orda olmak vardı ora bura şura şimdilik son durağımız İstanbul :) Bakalım sırada başka bir ülke var mı 5 yıl okulumdan dolayı burda kalacağım garanti sonrası kısmet artık...

    Bu arada Lo-La bloğumu değiştirdim neden bilmiyorum yeni bir başlangıç yapmak istedim herşey için ne mantık diyeceksin ama bloğumda buna dahil :D profilimden ulaşabilirsin henüz bomboş :)

    Sevgilerimle

    pluie

    YanıtlaSil
  3. @ Eski Millenyum; eskiya filmminin finali biraz radikal. Hos, belirli bir noktadan sonra asinalik agir basiyor gibi. Ozlem bir kac kare olarak yansisada icimizdeki ukteler, sessiz cigliklar dahada buyuk.

    "şimdi şifa niyetine giriyorum sulara..
    mavisine değil denizin,
    sade tuzuna.."

    @ pluie

    Seni o kadar cok iyi anliyorum, orada iken buralari, burada iken oralari ozluyorum. Ancak Turkiye hasreti daha agir basiyor.
    Arti, erasmus programini ki kesin biliyorsundur bunu, bir arastir. Okudugun bolume nazaran en mantiklisi almanya, avsturya vs. :)

    Bloguna ugricam :)

    YanıtlaSil
  4. Benim ilk yılım yaş olacak yakında 24 biz hala 1. sınıfız :)
    Geçen sene oluşan hata ilk dönemi götürdü oldu dört buçuk yıl ne olur ne olmaz düz hesap 5 diyelim gitsin :)
    Erasmusa hiç gidemiyorum şu anda yani seneye veya sonraki sene başvuru yapabileceğim bende Almanya'yı çok istiyorum bakalım artık zaman ne gösterecek.

    Beklerim beklerim C(_) :)

    YanıtlaSil
  5. Onemli olan hedefini belirlemis olman, gerisi nasilsa gelir :)
    Yeterk ki azmini yitirme!

    YanıtlaSil