19 Haziran 2011

Mim 6 & 7

Sevgili cecil, deep, αкαтяιєℓ ve Hayatın Süs Payı beni mimlemiş.
Teşekkürler efems ..
Cevaplara geciyorum  ..
***

Mim 6 - Tam şu anda, evet tam şu anda nerede olmak ve ne yapmak isterdiniz? Ve o yerde dilinize dolanan ilk şarkı ne olurdu? Ve resmini de koyun.


El Cevap - şuan zihnim ve bedenim o kadar yorgun ki, gözlerimi yumduğumda onunla birlikte, kumsalda, kimseyi umursamadan, denizin tınısıyla raks etmek isterdim ..
Fonda ki müzik ne mi olurdu ? Onun benim kulağıma fısıldadığı sevgi dolu sözcükler olurdu .. 

***

Mim 7 - Bir lamba cini çıksa karşınıza, "Dile benden ne dilersen sahip" dese, bir tek dilek hakkınız ve düşünmek için de 1 saatiniz olsa;
1)Ne yaparsınız?
2)Ne dilersiniz?
3)Dileğinizi seçmeniz kolay olur mu ?


El Cevap - Sabırsız bir yapıya sahip olduğum icin hayatta 1 saat bekleyemeden anında cevap verirdim, ve şuan ki moduma göre cevremde, gözümün gördükleri ve okuyupta üzüldüğüm birbirinden değerli insanların dileklerinin yerine gelmesini dilerdim ..
Evet, cok kolay olurdu, zira her tebessümlü yüz beni cok mutlu eder ..

5 yorum:

  1. Nekadar iyi kalplisin yaa etrafindakilerin dilekleri olsun isterdin demek, gercekten boyle dusunebilen nadir insanlardansin sanirim, cok opuyorumm

    YanıtlaSil
  2. Iyi kalplilikten ziade bencillik olmasin sakin. Onlar (sen dahil) mutlu olunca bende mutlu oluyorum .. Yoksa somurtgan, suratsiz, despot biri oluyorum .. Haliyle kendime zarar veriyorum .. cik cik, bu tamamen bencilce dinlenmis bir dilek ..: )

    kiskis : )

    YanıtlaSil
  3. ne güzel dilekmiş o öyle.başkalarının mutluluğyla mutlu olabilen kaç kişi war ki?

    YanıtlaSil
  4. bende sihirli değneğimi sana verirdim ki :)

    YanıtlaSil
  5. @ severim deliyi, ben vallahi severim delileri : ) Eminim sende mutlu oluyorsundur cevrendekilerin mutlu olmasindan .. : )

    @ secil; olmaz, senin dileginde guzeldi : )

    YanıtlaSil