14 Haziran 2011

walking on the beach

Gece yine uyku tutmadı, akabinde günün ilk ışığı vurunca soluğu sahilde aldım .. Ayağımın altından kumlar kayıp gittikçe, bedenimi huzur verici bir his kapladı. Oysa denizi, kumsalı sevmem, engininden, dehlizinden, mavisinden korkarım. Içinde barındırdığı sır perdesini aralamaktan korkarım. Ama bugün öyle olmadı. Bugün, içimi tarifsiz bir huzur kapladı. Doğan güneş tüm bedenimi ısıtarak farklı bir sükunete yol açtı gibi .. Bir an dünyadan koptum sanki ..


Sonra bu güzelleri gördüm, içim bir başka ısındı. Rabbim ne güzel yaratmış diyerek etrafımı seyre daldım. Ve, gözlerimi açtığımda, artık yanlız olmadığımı fark ettim. Bu güzel manzarayı, sükuneti, avuçlarımın içinde çırpınan sükunetimi başkaları ile paylaşmaya hükümlüydüm .. Olsun, gün güzel başladı ya, gerisi nasılsa gelir ...





fonda o şarkı

7 yorum:

  1. rahman nın büyüklüğünü farketmek tanrım kafayı sıyırma noktası işte o!deniz ürkütücü ama bir okadarda güzel..huzur dolu.. gökyüzü ve deniz ve sen başbaşa gibisin ..kumsala basamadım henüz :) açamadım sezonu:)
    hani diyorum paçalarımı kıvırsam kimseye aldırmadan şarkı mırıldansam :)

    YanıtlaSil
  2. İcimi oylesine bir sulh kapladi ki, hala etkisi altindayim .. Kesinlikle yapmalisin, saclarini ruzgarda raks ettirmelisin, en sevdigin tiniyi, denizin kokusunu icine cekerken mirildamalisin .. Gonul gozunu doyurmalisin cecilcan .. Bak ondan sonrada ihtiyarlaniyorum dicekmisin :))

    Sezonu ac ...

    YanıtlaSil
  3. ponyler çok şekerler hakkaten :)

    YanıtlaSil
  4. Rabbim ne güzel yaratmış diyerek etrafımı seyre daldım....ela bir soz...

    YanıtlaSil
  5. @ Prometheus, cok mahur bakuslari var degil mi : )

    @ Amin, tesekkur ederim ..

    YanıtlaSil
  6. Denizi ve maviyi o kadar çok severim ki.. dilerim bundan sonra da hep bu hisleri yaşatır..

    YanıtlaSil
  7. sanirim bende yavas yavas asina oluyorum .. ya da sadece o an yakaladigim ahenkti beni buyuleyen ..

    tesekkur ederim ..

    YanıtlaSil